Tijden veranderen, maar de tijd verandert nooit. Een klassieke klok wijst nog steeds het uur van de waarheid aan, het ogenblik geduld, het momentje voor uzelf. Als uw klok geen seconde langer loopt, laat hem dan repareren.

 

Restauratie en reparatie van kapotte klokken

Voor een reparatie van uw kapotte klok brengt u het uurwerk op afspraak naar mijn atelier. Vooraf bespreken we wat er met uw klok moet gebeuren om hem weer als vanouds te laten tikken. Een vrijblijvende prijsopgave kan zowel in mijn atelier gemaakt worden, als bij u aan huis. Aan huis worden hiervoor eventueel wel voorrijkosten in rekening gebracht. Bel gerust voor het bespreken van de mogelijkheden.

Het is van belang dat uw klok na een periode van circa. 7 jaar voor een schoonmaakbeurt laat nakijken, hiermee voorkomt u duurdere reparatie's op lange termijn.

Als de klok is gerepareerd, wordt deze minimaal 14 dagen ter controle in het atelier gehouden. Deze periode wordt gebruikt om de klok af te regelen.

Op alle reparaties van klokken tot 1900 is een garantie van 3 jaar van toepassing. Klokken van na 1900 worden gerepareerd met 1 jaar garantie.
 

Klok kapot

Reparatie in 3 stappen:

“Ik zorg ervoor dat uw kapotte klok in de originele staat behouden blijft of teruggebracht wordt.”Alex Muller