Uw uurwerk repareren nabij Barendrecht

Hebt u een oude, niet werkende klok van uw grootouders geërfd of een mooie klok op een rommelmarkt of in een winkel gevonden? Laat dan uw uurwerk repareren door Alex Muller Klokkenreparatie in Papendrecht, nabij Barendrecht. Uw klok wordt vakkundig door mij nagekeken en gerepareerd.

 

Klokkenreparatie en restauratie

Als u uw klok wilt laten repareren is het verstandig een erkende uurwerkmaker te bezoeken. Oude klokken kunnen (emotioneel) erg waardevol zijn. Bij Alex Muller Klokkenreparatie bent u verzekerd van vakkundige reparatie. Klokken worden gerepareerd en in hun oude staat hersteld. Zo kunt u thuis weer genieten van het heerlijke tikken van uw klok.

 

U kunt met uw klok op afspraak langskomen in mijn atelier aan huis. Ook is het mogelijk een foto met hoge resolutie naar mij te versturen, zodat ik kan beoordelen om wat voor klok het gaat en wat er moet gebeuren. Voordat ik begin met de klokkenreparatie krijgt u van mij een offerte. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Op een volledige reparatie krijgt u een garantie van 3 jaar.

 

Uurwerk repareren nabij Barendrecht

U kunt mij bellen of een bericht sturen via het contactformulier. Op mijn website vindt u de openingstijden van mijn atelier in Papendrecht en mijn telefonische bereikbaarheid. Wilt u bij mij langskomen, zou u dan vooraf even willen bellen? Kies voor vakkundige reparatie en restauratie en laat uw klok repareren door Alex Muller Klokkenreparatie!