Klok repareren of restaureren nabij Capelle aan den IJssel

Bent u op zoek naar een vakman die uw klok kan repareren in de nabije omgeving van Capelle aan den IJssel? Dan bent u bij Alex Muller aan het juiste adres. In 1985 afgestudeerd als uurwerkmaker, heeft Alex Muller zich volledig gespecialiseerd in klokkenreparatie.


Mijn klok is kapot, wat nu?

In uw woning hangt een oude klok waar u zeer aan bent gehecht. Misschien is het uurwerk nog van uw oma geweest. Als de klok opeens ophoudt met tikken, is dat niet fijn. U was zo gewend aan dat rustgevende geluid en aan het slaan van de klok op de hele en halve uren. U wilt uw uurwerk maar wat graag behouden. Maar waar vind je nog een vakman die uw klok kan repareren? Een uurwerkspecialist die er bovendien voor zorgt dat deze in de originele staat blijft behouden? Alex Muller is daarvoor de aangewezen persoon.


Klokkenreparatie in de buurt van Capelle aan den IJssel

Bij Alex Muller kunt u terecht voor reparatie en restauratie van zowel klassieke klokken als moderne klokken. Of het nu gaat om een Friese staart- of stoelklok of een Amsterdams staand horloge, in zijn atelier werkt Alex aan de reparatie van uw klok. Ook buitenlandse klokken van onder meer Engelse, Franse of Duitse makelij zijn bij Alex Muller klokkenreparatie in goede handen. Zoekt u een andere klok? Ook voor de in- en verkoop van klokken bent u bij Alex Muller aan het juiste adres.


Klok repareren? Maak een afspraak.

U kunt uw klok op afspraak langs komen brengen of eerst wat afbeeldingen van uw kapotte uurwerk sturen. Aan de hand van deze foto's bekijkt uw klokkenreparateur wat er nodig is om uw uurwerk weer als vanouds te laten lopen. Op uw vakkundig gerepareerde klok heeft u bovendien drie jaar garantie.