Klokherstel in Ridderkerk en omstreken

De reparatie en restauratie van moderne en klassieke klokken in Ridderkerk is bij atelier Alex Muller Klokkenreparatie in goede handen. Als gediplomeerd uurwerkmaker stel ik allerlei uurwerken nauwkeurig af zodat ze weer perfect lopen en u kunt in het atelier ook terecht voor de aankoop van fraaie antieke klokken, pendules, scheepsklokken en barometers. Ik heb regelmatig een grote keuze in antieke exemplaren die volledig nagekeken zijn en probleemloos lopen. Wilt u graag een bepaald type klok bestellen? Dan sta ik graag klaar met uitgebreid advies over merken en mogelijkheden.


Onderhoud en klokreparatie


Alex Muller Klokkenreparatie repareert klokken van elke leeftijd en geeft op een volledige reparatie een garantie van drie jaar. Ik repareer een uurwerk altijd op afspraak. Daarbij inventariseer ik vooraf wat er precies aan moet gebeuren en maak ik een vrijblijvende prijsopgave op. Heeft u een te grote klok om te laten zien of betreft het een staande klok, dan kan ik ook in Ridderkerk langskomen om deze te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Ook voer ik in het atelier de terugkerende schoonmaakbeurten van uurwerken uit. Om prijzige reparaties te voorkomen, is het advies aan klokeigenaren om dit zeker om de ca. zeven jaar te laten doen.

Meer weten over mijn diensten, een afspraak maken voor uurwerkreparatie of een klok op het oog? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

“ Zonder schriftelijke toestemming van Alex Muller is het niet toegestaan om teksten en/of afbeeldingen van de website over te nemen om een website na te maken.”

Alex Muller Klokkenreparatie
Lijsterbeshof 1
3355CC

Papendrecht

Alex Muller (gediplomeerd uurwerkmaker) repareert en restaureert uw kapotte klok

Openingstijden Atelier

(Gelieve vooraf te bellen als u langs wilt komen)

Maandag - Dinsdag Gesloten

Woensdag - Vrijdag 09:00 - 17:30

Zaterdag 10:00 - 13:30

Zondag Gesloten

Per telefoon bereikbaar
Maandag t/m vrijdag 9:00 tot 20:30
Zaterdag 9:00 tot 16:00

Nederlandse Juweliers- en Uurwerkenbranche

Privacyverklaring

Wil je meer weten? Bekijk deze links

                Dienst in Ridderkerk

Dienst in Capelle aan den IJssel