Tijden veranderen, maar de tijd verandert nooit. Een klassieke klok wijst nog steeds het uur van de waarheid aan, het ogenblik geduld, het momentje voor uzelf. Als uw klok geen seconde langer loopt, laat hem dan repareren.

Restauratie en reparatie van kapotte klokken

Voor de reparatie van uw kapotte klok brengt u het uurwerk op afspraak naar mijn atelier. Vooraf bespreken we wat er met uw klok moet gebeuren om hem weer als vanouds te laten tikken. Een vrijblijvende prijsopgave kan zowel in mijn atelier gemaakt worden, als bij u aan huis. Aan huis worden hiervoor eventueel wel voorrijkosten in rekening gebracht. Bel gerust voor het bespreken van de mogelijkheden.

Het is van belang dat u uw klok na een periode van circa 7 jaar voor een schoonmaakbeurt laat nakijken, hiermee voorkomt u duurdere reparaties op de lange termijn. 


Als de klok is gerepareerd, wordt deze minimaal 14 dagen ter controle in het atelier gehouden. Deze periode wordt gebruikt om de klok af te regelen. 


Zowel oude als nieuwe klokken (voor en na 1900) krijgen van Alex Muller Klokkenreparatie een garantie van 3 jaar bij reparatie.

Maak een afspraak

“Ik zorg ervoor dat uw kapotte klok in de originele staat behouden blijft of teruggebracht wordt.”Alex Muller Klokkenreparatie

“ Zonder schriftelijke toestemming van Alex Muller is het niet toegestaan om teksten en/of afbeeldingen van de website over te nemen om een website na te maken.”

Alex Muller Klokkenreparatie
Lijsterbeshof 1
3355CC

Papendrecht

Alex Muller (gediplomeerd uurwerkmaker) repareert en restaureert uw kapotte klok

Openingstijden Atelier

(Gelieve vooraf te bellen als u langs wilt komen)

Maandag - Dinsdag 13:00 - 17:30

Woensdag 09:00 - 17:30

Donderdag Gesloten

Vrijdag 09:00 - 17:30

Zaterdag 10:00 - 13:00

Zondag Gesloten

Per telefoon bereikbaar
Maandag t/m vrijdag 9:00 tot 20:30
Zaterdag 9:00 tot 16:00

Nederlandse Juweliers- en Uurwerkenbranche

Privacyverklaring

Wil je meer weten? Bekijk deze links

                Dienst in Ridderkerk

Dienst in Capelle aan den IJssel