Restauratie en reparatie van kapotte klokken

Tijden veranderen, maar de tijd verandert nooit. Een klassieke klok wijst nog steeds het uur van de waarheid aan, het ogenblik geduld, het momentje voor uzelf. Als uw klok geen seconde langer loopt, laat hem dan repareren.

Voor de reparatie van uw kapotte klok brengt u het uurwerk op afspraak naar mijn atelier. Vooraf bespreken we wat er met uw klok moet gebeuren om hem weer als vanouds te laten tikken. Een vrijblijvende prijsopgave kan zowel in mijn atelier gemaakt worden, als bij u aan huis. Aan huis worden hiervoor eventueel wel voorrijkosten in rekening gebracht. Bel gerust voor het bespreken van de mogelijkheden.

Het is van belang dat u uw klok na een periode van circa 7 jaar voor een schoonmaakbeurt laat nakijken, hiermee voorkomt u duurdere reparaties op de lange termijn. 

 

Als de klok is gerepareerd, wordt deze minimaal 14 dagen ter controle in het atelier gehouden. Deze periode wordt gebruikt om de klok af te regelen. 

 

Zowel oude als nieuwe klokken (voor en na 1900) krijgen van Alex Muller Klokkenreparatie een garantie van 3 jaar bij reparatie.

“Ik zorg ervoor dat uw kapotte klok in de originele staat behouden blijft of teruggebracht wordt.”Alex Muller Klokkenreparatie