Een klassieke klok ademt oude tijden, maar houdt u evengoed nog bij de tijd. Verscholen achter de wijzerplaat draaien ijzersterke tandwielen die de wijzers dwingen om jarenlang in dezelfde cirkel te draaien. Een klok heeft karakter, is veerkrachtig genoeg om elke vernieuwing te weerstaan en is nog steeds onmisbaar.

Verkoop van bijzondere en nieuwe uurwerken

Naast reparatie en restauratie verkoop ik ook klokken. Het is mogelijk om een nieuwe klok bij mij te bestellen. De te leveren merken zijn onder andere Hermle, AMS en Nextime. U krijgt op uw aankoop 3 jaar garantie. Op de foto’s ziet u de klokkencollectie die momenteel verkrijgbaar is. Bent u op zoek naar een bepaalde klok of barometer, maar is die op dit moment niet te koop, dan kan ik voor u bemiddelen om het uurwerk te vinden.

Maak een afspraak

“Ook als u een modern exemplaar zoekt, kunt u op afspraak langskomen om u te laten adviseren en de catalogi in mijn atelier door te bladeren." - Alex Muller

“ Zonder schriftelijke toestemming van Alex Muller is het niet toegestaan om teksten en/of afbeeldingen van de website over te nemen om een website na te maken.”

Alex Muller Klokkenreparatie
Lijsterbeshof 1
3355CC

Papendrecht

Alex Muller (gediplomeerd uurwerkmaker) repareert en restaureert uw kapotte klok

Openingstijden Atelier

(Gelieve vooraf te bellen als u langs wilt komen)

Maandag - Dinsdag 13:00 - 17:30

Woensdag 09:00 - 17:30

Donderdag Gesloten

Vrijdag 09:00 - 17:30

Zaterdag 10:00 - 13:00

Zondag Gesloten

Per telefoon bereikbaar
Maandag t/m vrijdag 9:00 tot 20:30
Zaterdag 9:00 tot 16:00

Nederlandse Juweliers- en Uurwerkenbranche

Privacyverklaring

Wil je meer weten? Bekijk deze links

                Dienst in Ridderkerk

Dienst in Capelle aan den IJssel